Må bra - Toppform
Herbalife varje dag hjälper dig hålla formen

Disclaimer & Copyright

Denna internetsida är producerad för Sverige och den svenska marknaden. Resultaten på denna sida garanterar inte att andra användare får samma resultat och är inte på något sätt representativt för de resultat någon annan person kan uppnå. Dessa resultat representerar resultatet av ett seriöst produktanvändande och en förändring av individens livsstil.

Avgörande för en persons framgång är hans/hennes förmåga att bruka produkterna på ett korrekt sätt och att följa vårt uppföljningssystem.

Det rekommenderas att följa bruksanvisningen på varje enskild produkt och följa de anvisningar som finns där. För att kunna beställa produkter från distributörer knutna till denna internetsida måste man vara 18 år och myndig i enlighet med svensk lag.

Alla produkter har 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Denna garanti gäller utöver svensk lagstiftning.

Denna internetsida ingår i Toppformsystemet (www.toppformsystemet.se). Motpart i alla affärstransaktioner är dock Oberoende Herbalife Distributör Firma Elisabeth Härlin. Se även leverans- och betalningsvillkor.

Inget innehåll på sidan får reproduceras eller publiceras på något sätt, om inget annat anges. Alla produktbilder och bilder relaterade till dessa, samt vissa artiklar på denna internetsida, tillhör Herbalife International Inc. och får inte kopieras, publiceras eller ändras utan skriftlig tillåtelse från Herbalife International Inc. Rättigheterna till alla bilder av personer som visar sina produktresultat samt tillhörande resultathistorier tillhör dessa personer. Dessa bilder får icke reproduceras eller publiceras på något sätt utan skriftligt tillstånd från varje enskild individ. Detta gäller inte bilder som ägs av Herbalife International Inc. I dessa fall gäller att skriftligt tillstånd skall inhämtas från Herbalife International Inc.  


Oberoende Herbalifedistributör Elisabeth Härlin.
Disclaimer & Copyright | Personskydd | Kontaktinformation